Så förvånad jag blev när såsen fungerade så väl med de andra råvarorna. Det blev en hit! Maken tyckte till och med att pastasåsen gjorde sig bättre med torsken än citronsåsen. Testa och njut!
Så här gjorde jag:

1 torskblock (tinade
2 morötter
2 palsternackor
4 dl Kelda Pastasås Tomat & crème fraiche
50 g riven ost
salt och peppar
Skär rotfrukterna i tunna stavar (det går att använda mandolin, men eftersom jag skadat mig tillräckligt på detta verktyg, från helvetet, använder jag kniven). Lägg torskblocket i en ugnsäker form och sprid ut rotfrukterna runtom. Salta och peppra. Häll såsen på fisken och toppa med riven ost. Godast blir det om man använder sig av lagrad ost med lite mer smak. Skjutsa in i ugnen (175°) i 20- 45 minuter beroende på hur tinad fisken är.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar